Pengenalan

Saya postkan tutorial sebagai panduan kepada diri sendiri sebab kadang2 terlupa step2nya.kalau boleh nak belajar satu tutorial baru setiap hari..itupun kalau berkesempatan..yg berminat boleh je copy ilmu2 ni ....sbb ilmu ni saya ambil daripada sifu2 jugak..boleh p blog diorang farah n tutorial blog  atau search mana2 tutorial..banyak yang diorang kongsikan..
Jika step bergambar tidak jelas sila klik pada gambar ye..Try Jgn Tak Try Ok

0 comments:

Post a Comment